Agenda

Meeting number: 33

Venue: Zoom

Time and date: 9.30am , Tuesday, 14 December 2021

Item #	Description	Time	Duration
1	New group members present on what they see as the key challenges and opportunities for the sector	9.30am	60 minutes
2	Welcome to new members – James Stevenson-Wallace and Andy Doube	10.30am	20 minutes
	Break	10.50am	10 minutes
3	South Island Distribution Group update on new operating models – Glenn Coates (Aurora), Geoff Douch (Network Waitaki), and Rodger Griffiths (Westpower)	11.00am	60 minutes
4	Electricity supply arrangements for EVs - Simon Coates and Ross Parry, Concept Consulting (continued)	12pm	30 minutes
	https://www.concept.co.nz/updates.html		
	Lunch	12.30pm	30 minutes
5	Input services refresher – John Hancock	1pm	60 minutes
	https://www.ea.govt.nz/assets/dms- assets/26/26593IPAG-Draft-Access-to-input-services-04- December-2019.pdf		
6	Updating regulatory settings for distribution networks – EA Market Policy team	2.00pm	90 minutes
	Break	3.30pm	15 minutes
7	Update on Transpower's undertakings around the development of flexibility services and platform providers - Richard Hobbs and Nicolas Vessiot	3.45pm	60 minutes
8	Administration	4.45pm	15 minutes
	a. Apologies		
	b. Interests register		
	c. Minutes of previous meeting #30		
	d. Matters Arising		

Item #	Description	Time	Duration
	e. Correspondence		
	f. Action list		
	g. Publication of meeting papers		
	Meeting Ends	5.00pm	