## INNOVATION AND PARTICIPATION ADVISORY GROUP

## **AGENDA**

Meeting number: 34

Venue: zoom

Time and date: 10am, Thursday, 10 February 2022

Item #	Description	Time	Duration
1	Existing group members present on what they see as the key challenges and opportunities for the sector	10.00am	90 minutes
2	Electricity supply arrangements for EVs - Simon Coates and Ross Parry, Concept Consulting (continued)	11.30am	60 minutes
	https://www.concept.co.nz/updates.html		
	Lunch	12.30pm	60 minutes
3	EA Market Policy Team – Update and UK access to smart meter data	1.30pm	45 minutes
6	Barriers to community energy engagement – Scott Willis	2.15pm	45 minutes
	Break	3.00pm	15 minutes
7	MDAG market design changes	3.15pm	60 minutes
	Update on future security and resilience work		
	<ul><li>Alistair</li></ul>		
	DRAFT, 6 Nov 20 (ea.govt.nz)		
8	Administration	4.15pm	15 minutes
	a. Apologies		
	b. Interests register		
	c. Minutes of previous meeting #30		
	d. Matters Arising		
	e. Correspondence		
	https://www.current-news.co.uk/blogs/we-must- improve-visibility-to-unlock-contract-stacking-in- flexibility-markets		
	f. Action list		
	g. Publication of meeting papers		
	Meeting Ends	4.30	