## Agenda

Meeting number: 35

Venue: zoom

Time and date: 8.30am, Thursday, 24 March 2022

Item #	Description	Time	Duration
1	Commerce Commission IM and ID issues papers – John Rampton	8.30 am	60 minutes
2	Barriers to community energy engagement – Scott Willis	9.30am	60 minutes
	Break	10.30 am	15 minutes
3	Intellihub data services – Corrie Stobie	10.45 am	30 minutes
4	Vector Metering data services – Neil Williams	11.15am	30 minutes
5	Updating regulatory settings project update and planning – Charlie Sheppard	11.45 am	20 minutes
6	Administration	12.05 pm	15 minutes
	a. Apologies		
	b. Interests register		
	c. Minutes of previous meeting #30		
	d. Matters Arising		
	e. Correspondence		
	f. Action list		
	g. Publication of meeting papers		
	Meeting Ends	12.20 pm	