INNOVATION AND PARTICIPATION ADVISORY GROUP

AGENDA

Meeting number: 36

Venue: Electricity Authority Board Room and Zoom

Time and date: 9.00am, Thursday, 5 May 2022

Item #	Description	Time	Duration
1	Commerce Commission overview of Part 4 – Andy Burgess, David Ruck and Calum Gunn	9.00am	90 minutes
	Break	10.30am	15 minutes
2	South Island Distribution Group DSO Roadmap – Glenn Coates	10.45am	45 minutes
3	Ara Ake MTR trial – Cristiano Marantes and Glen Baxter	11.30am	45 minutes
	Lunch	12.15pm	30 minutes
4	ADR Alliance – Terry Paddy	12.45pm	30 minutes
5	EECA update on DER standards – Brian Fitzgerald, Richard Harbord and Clare Penno	1.15pm	45 minutes
6	Administration	2.00pm	15 minutes
	a. Apologies		
	b. Interests register		
	c. Minutes of previous meeting #35		
	d. Matters Arising		
	e. Correspondence		
	f. Action list		
	g. Publication of meeting papers		
	Meeting Ends		